Bæredygtigt fiskeri med Kutter Stjerne

MSC-mærkningen er et bevis for bæredygtigt fiskeri. For at blive MSC-certificeret gennemgåes de enkelte fiskerier af uafhængige eksperter for at sikre, at de lever op til krav for miljømæssigt bæredygtigt fiskeri. Årlige kontrol sikrer, at fiskerierne lever op til kriterierne for bæredygtigt fiskeri.

For fiskeren betyder det, at bestanden er bæredygtig, og det derfor er muligt at drive et fornuftigt fiskeri, hvor der også er garanti for at bestanden er bæredygtig i fremtiden. Samtidig sikre MSC en høj kvalitet af fisk og skaldyr.

Verdenshavene skal beskyttes

Verdenshavene rummer et fantastisk dyre- og planteliv, og udgør levebrødet for 1/10 af hele verdens samlede befolkning. Havenes økosystemer er under et enormt pres, hvor overfiskeri truer bestandene af fisk og skaldyr, de små kystfiskersamfund og nationale økonomier.

Ved at vælge fisk og skaldyr med det blå MSC-mærke støtter du bæredygtigt fiskeri. Forvaltningen af disse fiskerier hjælper med at bevare fiskebestande og deres leveområder samt sikre, at det kan betale sig for erhvervet at fiske bæredygtigt.

Med MSC kan du med god samvittighed nyde vilde fisk og skaldyr, uden at det belaster naturen, og med visheden om, at der også vil være masser af fisk og skaldyr i fremtiden.

Vi er MSC-certificerede. Kig efter det blå MSC-mærke.