"Smagen af Kattegat - firmaevent"

“Smagen af Kattegat – firmaevent”

På madværkstedet ” Smagen af Kattegat” får du en unik smagsoplevelse, og kommer helt tæt på hverdagen i fiskeriet. Sammen går vi i køkkenet, hvor vi tilbereder frisk fanget fisk eller Jomfruhummere fanget i Kattegat eller Skagerrak. Du kan får en smagsprøve af livet på havet ombord på Kutter Stjerne, og får nok også nogle fiskehistorier med i land.

“Smagen af Kattegat – firmaevent

Har I lyst til at lave et firmaarrangement ud over det sædvanlige. Et event der kombinere god mad, gode vine, sammenhold og nærvær, med en spændende og lærerig oplevelse hvor i selv kommer med i køkkenet.

Man kan selvfølgelig også hyre os til kun at stå for mad, og en god fortælling omkring livet til søs.

Sammen skræddersyr vi en oplevelse der passer ind til jeres firma. ( Min. 10 personer.) Kontakt os for at høre nærmere på: tlf: 21829972 mail: rikke@r-stjerne.dk

 

Arrangementet kunne være: Er et eksklusivt arrangement hvor vi tager dig med rundt i et smagsunivers rundet af havet ud for Strandby, tilsat godt humør og gode vine.

Her er der er lagt op til et helaftens arrangement hvor du på madværkstedet selv skal tilberede 2 af retterne under kyndig vejledning. Her ud over bliver der serveret yderligere 4 retter, samt vine og kaffe.

Til dem der ikke skal tidligt i seng runder vi aftenen af med en tur på havet (hvis vejret tillader)

 

Alt inklusiv:

  • Madværksted/Kokkeskole
  • 6 retters menu – du er selv med til at tilberede de to af dem.
  • 3 glas vin
  • Kaffe
  • Underholdning hele aften
  • Opskrifter
  • Rundvisning på Fiskekutter evt. sejltur

Et fantastisk mulighed for at lave en anderledes aften med familien eller firmaarrangement.

 

Vi er gerne behjælpelige med at finde overnatningsmuligheder i nærområdet.

Kontakt for privat arrangement

15 + 1 =

Madværkstedet

Om sommeren når vejret tillader, er køkkenet sat op på havnen i Strandby. Strandby er en velfungerende fiskerihavn, og vil man stifte bekendtskab med fiskeriet for du ikke et mere autentisk miljø.

På kajen i Strandby er køkkenerne gjort klar. Nu skal de friske råvare tilberedes. Rikke er fiskerkone, mad entusiast og tidligere Masterchef deltager. Sammen med døtrene Emma og Laura guider hun deltagerne gennem aftenens program i køkkenet. Menuen laves ud fra årstiden og udvalget af lokale råvarer.

Råvaren og opskrifterne bliver gennemgået i fællesskab. Der vil selvfølgelig også være tid til, at stille spørgsmål, smage og være nysgerrig.

Kom med ombord på kutter Stjerne FN 261 og oplev hverdagen som fisker. Henrik der både er ejer og skipper ombord på kutteren, vil give en rundvisning ombord og fortælle om livet på havet.

Hvis du har lyst og vejret tillader, sejler vi en tur ud på vandet. 

Når ikke vejret er til udendørsaktivitet, finder vi alternative løsninger der er tilpasset arrangementet. 

Du kan følge lidt med i fiskeriet og vores hummersalg på vores Facebook side for Knappen Hummersalg.

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

tlf: 2182 9972

rikke@r-stjerne.dk