- Knappen Hummersalg -

Knappen Hummersalg

Hos Knappen Hummersalg har vi gjort det muligt at købe jomfruhummere direkte hos fiskeren, akkurat som du køber kartofler hos landmanden. Hjemme på gården mellem Sæby og Frederikshavn står en fryser i vores garage, her kan du købe de lækreste jomfruhummerhaler. Jomfruhummerne er pakke i 1 kilos poser.

Dørsalget er baseret på aller bedste selvbetjenings maner, hvor du forsyner dig selv i fryseren og betaler kontant eller med MobilePay. Knappen Hummer salg er åbent hver dag året rundt 08.00 – 20.00. 

 

Jomfruhummere i høj kvalitet

Vi prioritere friske hummere og af høj kvalitet, derfor kan vi risikere at melde udsolgt. Du er altid velkommen til at kontakte os via Facebook eller pr. tlf. hvis du ønsker at reservere.

Hummerne er fanget med kutter Stjerne der er certificeret til at fiske under MSC. MSC er din garanti for en bæredygtig fangst. Når en fangst er fanget under MSC er der tale om vildtfangede fisk og skaldyr, der lever op til en række kvalitetskrav. Fiskerne skal blandt andet værne om fiskebestande og bevare økosystemer, og så er der krav om, at produkterne skal kunne spores hele vejen tilbage til et bæredygtigt fiskeri.

Jomfruhummerne bliver altid håndsorteret og frosset inden for samme døgn som de er fanget, det sikre dig en den bedste kvalitet. Vi sælger to forskellige sorteringer a 1 kg, de almindelige haler og store “bløde” haler. De store bløde haler, er jomfruhummere der skifter deres skal. Smagen er helt i top og kvaliteten er stadig den samme, og så er de nemmere at pille skallen af også selvom de er rå. Mængderne af de store bløde haler er størst om sommeren, det kan derfor være en mangelvarer i de kolde måneder. 

Hvis du ønsker at købe et større parti, kan det bestilles på tlf: 21829972 – Vi skal gerne have besked, mindst en uge i forvejen for at kunne sikre en ordentlig levering.

Ved specielle lejligheder vil det være muligt at købe hele store jomfruhummere.

 

Køb jomfruhummere direkte hos fiskeren

Du finder vores dørsalg på Frederikshavnsvej 128, 9900 Frederikshavn.

Fryseren står i garagen.

Vores hummere er ikke “røvet”.

 

Jomfruhummere fra kutter Stjerne

Siden 2007 har fiskeren haft egen kutter. I en alder af bare 21 år købte han sit første skib, en lille stålkutter som også bar navnet kutter Stjerne FN 261. Dengang havde kutteren hjemme i Frederikshavn. Selvom han var en ung mand, var han allerede dengang en erfaren fisker, sådan er det når fiskeriet trækker mere end skolegangen. Så snart han så sit snit til det, tog han med sin far eller morfar på havet.

Kutteren er i dag skiftet ud med en lidt større, Frederikshavn er skiftet ud med Strandby hvor kutteren i dag er hjemmehørende. Fiskeriet er det samme som det altid har været, men fortrinsvis jomfruhummere. Hummerne fiskes i Kattegat og Skagerrak året rundt. Kutteren er på havet max 2 døgn af gangen hvorefter de sejler i land for at losse fisk og hummere, for efterfølgende at sejle ud på havet igen. Jomfruhummere kan fanges både nat og dag alt efter sæsonen, selv vind, vejr og fuldmåne spiller en rolle i fiskeriet.

 

Læs mere om fiskeriet her:

Du kan følge lidt med i fiskeriet og vores hummersalg på vores Facebook side for Knappen Hummersalg.

Knappen Hummersalg

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

tlf: 2182 9972

rikke@r-stjerne.dk