Torsk i Kattegat – overvågning af fiskerne

 
Ovenstående billede er grunden til at vores minister vil indføre kamera overvågning af et af Danmarks ældste erhverv.
Lovgivningen fra Eu siger at vi skal tage små torske yngel med i land for at destruerer dem, vores minister Mogens Jensen mener at vi med vilje genudsætter 25% af discarden som vi skal tage med i land. Det torske yngel vi skal tage med i land må ikke sælges som menneske føde.
 

 

 

Procenter frem for tal

En minister der hellere vil snakke om % frem for tal.
Nå men lidt om de 25% som vores fødevarerminister Mogens Jensen mener vi genudsætter ulovligt. De 25% er svarende til 800 gram pr dag, efter de tal som ministeren regner det ud efter. Sidste år, som tallene er fra blev der kun fanget ca. 60% af kvoten på torsk, alså det vil sige at Mogens Jensen mener at vi genudsætter torsk selvom vi har ca 40% tilbage af vores kvote.
Så faktum er at vores minister vil sætte kamera op, og tilsidesætte retssikkerheden, menneskerettigheder og grundloven pga. 800 gram torske yngel, som ikke engang må bruges til menneskeføde 🤷‍♂️🤦
 
Det vil jeg kalde TORSKE dumt!
 
Den bekendtgørelse der er kommet omkring kameraovervågning, vil det danne præcedens over for alle andre virksomheder i Danmark.
Fiskeriet vil med dette blive det første erhverv i Danmark der vil blive statsovervåget, hvor staten efter bekendtgørelsen vil have lov til at se med live. Ikke noget med at de skal have en begrundet mistanke for at må se optagelserne, som alle andre steder, – nej de vil kunne sidde og se det hele live. Og de vil kunne komme ombord uden begrundet mistanke om snyd, og hente alle optagelserne. Det er den retsstat vi er på vej imod, men er det, det Danmark virkelig vil??
 
Mener danskerne at det er bæredygtigt og i orden at tage torske yngel med i land og slå det ihjel, som muligvis ville kunne overleve og reproducere sig???
 

 

 

Støt kampen mod statslig overvågning

Støt vores kamp imod dette vanvid ved at gå ind på. www.fiskernesigerstop.dk og sæt din underskrift.
 
På forhånd tak🙏🙏
Mvh Henrik. ( En af de 14 første udvalgte til forsøgskanin med kamera overvågning. )