Klik for at give stjerner
[Antal anmeldelser: 0 Gennemsnit: 0]

Krabbesalat på taskekrabbe

Taskekrabben er en langt billigere spise en jomfruhummeren, men smager fremragende. I Danmark er der mest tradition for at spise kødet fra de store klør, hvor det i blandt andet Sverige er større tradition for at spise kroppen. Der er massere af krabber i de danske farvande, så det er bare med at spise løs. Krabben er sund på grund af det magre kød, samtidig er det også en bæredygtig fødevarer.

4 personer

Tilberedningstid: Ca. 10 min

 

200 g Krabbekød

1 stor spsk. creme fraiche

1 stor spsk. mayonnaise 

2 dråber Tabasco sauce

1/2 tsk. paprika

Citron

Salt og peber

 

Rugbrød

 

Kom krabbekød i en skål, sammen med creme fraiche, mayonnaise, tabasco sauce og paprika. Rør godt rundt til en lind masse, smag til med salt peber og citronsaft.

Server på rugbrød, og pynt evt. af med friske krydderurter.

Krabbesalaten kan også spises som en forret, her vil jeg foretrække et stykke lyst brød eller hjemmebagte flutes til.